Over GIA

Over Groot in Administratie

Wat bieden wij?

Wij van Groot in Administratie hebben er bewust voor gekozen om ons te specialiseren op minder grote bedrijven zoals zzp-ers en zelfstandige ondernemers. Als geen ander weten wij hoe lastig het kan zijn om alles geordend te houden en de tijd te vinden om de administratie te verwerken en bij te houden. Als ondernemer ben je liever bezig met klanten helpen, datgene doen waar je goed in bent, je vak uitoefenen. En ’s avonds of op de vrije dag wil je dan liever niet ook nog eens met je administratie bezig moeten.

Ons werkproces is zo ingericht dat het boekhouden u minimaal aan tijd kost en u toch steeds goed inzicht in uw eigen cijfers heeft. Het online pakket dat inbegrepen is in ieder pakket maakt dat mogelijk. U scant met uw telefoon de bon en die wordt dan direct verwerkt in uw boekhouding. Wij controleren en sturen bij waar nodig. Wij leggen graag uit hoe dat werkt en wat uw en onze taak daar dan in is.

Wij beseffen ons ook dat er ondernemers zijn die liever gewoon maandelijks alle bonnen fysiek inleveren. Dat is natuurlijk ook goed, wij boeken dan alles in, scannen de facturen en zorgen daarmee dat alles ook op een wettelijke manier bewaard wordt.
Wij staan met beide ondernemersbenen op de grond, wij willen natuurlijk net als u onze boterham verdienen met datgene waar we goed in zijn. Daarom is het belangrijk om elkaar de hand te geven en te kijken welke methode het beste bij u past.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u kennismaken zonder direct verdere verplichtingen? Stuur dan een contactverzoek met uw naam en telefoonnummer dan plannen we samen een geschikt moment voor een (telefonische)kennismaking.

Waarom kiezen voor GIA?

Waarom klanten voor ons kiezen

Klein team

Door met een klein team te werken weet u met wie u te maken heeft. Niet steeds andere gezichten maar gewoon een vast contactpersoon.

Online overzicht

Door uw eigen online pakket is uw boekhouding voor u altijd inzichtelijk en kost het u weinig tijd.

Lokaal

Wij werken veel met lokale ondernemers en komen ook graag bij u als klant langs om uw bedrijf te leren kennen. Het persoonlijke contact vinden wij net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat.

Samen

Samen met u maken wij het boekhouden eenvoudig en overzichtelijk.

Ruime

Ervaring

Vele

Tevreden klanten

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Wij horen en delen graag wat klanten over zeggen, maar wij vinden het nog belangrijker dat onze klanten hun werk kunnen doen en wij ons werk. Wij jagen de reviews dus niet na. Hieronder dus geen eindeloze opsomming van klantenreviews maar enkele verhalen van klanten graag hun mening geven over ons.